fredag 18. juli 2014

Verdens beste tilbud!

I anledning av at vi bygger nytt hus, og får nytt familiemedlem, har jeg kikket rundt på nettet etter fine (og prispassende) dørskilt de siste dagene. Dessverre har det seg slik at de fleste skiltene jeg har funnet ikke heeeelt har passa inn i det jeg ønsker meg. For mye dilldall, eller for tungvint å designe selv. Ellers så har de rett og slett vært aldeles for dyre. Men så, plutselig, kom jeg over den norske nettsiden www.skiltmax.no, hvor jeg kunne få laget akkurat så enkle skilt som jeg ønsket, til akkurat så god pris som jeg lette etter.

Fantastisk!

DSC_0361

Men tror du ikke det PLUTSELIG ble ennå bedre!?! Da jeg skulle betale, fikk jeg forespørsel om jeg blogget. De gir nemlig bort GRATIS skilt til dem som blogger om dem! Det er noe av det utroligste jeg har vært borti, særlig at det er så enkelt at man kan velge det som et betalingsalternativ!

DSC_0384

Jeg kan i alle fall reklamere positivt for siden på alle måter så langt, og skal selvfølgelig vise dere alle det endelige ressultatet av skiltet mitt når det kommer. Og når ******* er ute av magen min. Litt må jeg holde hemmelig et par uker til!

(Og dagens bilder har jo som dere ser ABSOLUTT ikke noe med dørskilt å gjøre. De er rett og slett fra en av Syvers aller første fisketurer tidligere i sommer. Som også var en strålende opplevelse. Nyt sommerkvelden alle sammen. Og bestill dere et dørskilt!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil kommentere!