søndag 27. juli 2014

Redesign av enkleste sort...

… gir stort sett aller mest tilfredsstillelse. Det er i alle fall det jeg har erfart så langt. Følelsen av å gi noe nytt liv, uten å bruke evigheter på å få det til. Følelsen av miljøvennlighet, av økonomisk fornuft, av tradisjon og alt sånn. Føles deilig!

DSC_0501

Her hos oss har vi det slik at det er en gutt som har gått fra å være akkurat passe liten til å bli akkurat passe stor i løpet av sommeren. Det betyr blant annet at masse klær plutselig har blitt alt for små. Der i blant fem fine arvede ullbodyer. Eller, for små er de ikke, men body er veldig upraktisk (og upopulært!) når man har blitt så stor at man til og med har slutta med bleie.

DSC_0503

Dessuten, så syns jeg disse gamle bodyene er så utrolig fine, både i stoffet og i designet. Særlig i halsen. Klassisk og tidløst. Og utrolig gode å bruke.

DSC_0510

Da er det utrolig kjekt at alt som trengs for å forlenge livet til disse plaggene, er ei saks og ei symaskin! Og vips: perfekte ulltrøyer som fint kan brukes i alle fall et år til! Kopier gjerne, SÅ mye bedre enn å kaste og kjøpe nytt! (Her har jeg bare brukt falsk overlock. Kunne sikkert kantet eller brettet opp også, skal nok gjøre det på et par av genserene for å få litt forskjell, men syns det ble fint med en slik enkel kant også. Veldig bestefartrøye-aktig.)

DSC_0511

DSC_0509

Og gutten? Han syns plutselig det er veldig stas å ha på seg alt som er hjemmelaget, så genserne var godkjente fra første stund. Så da er i alle fall litt av høstens barnehagegarderobe sikret :)

2 kommentarer:

  1. Herlig ! Og kjenner godfølelsen når noe får "nytt liv" og får bli med ei stund til. Trippelliker !!!

    SvarSlett
  2. Så kjekt! Flott å gi nytt liv til gamle plagg:)

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil kommentere!