mandag 2. juni 2014

Solskinnsoverdose

 

DSC_0292

Ute skinner sola fra knallblå himmel, dag ut og dag inn. Det tærer på strikkeiveren. Ikke at man ikke tenker på strikking, langt i fra. Man drømmer til og med om strikking om natta. Det er bare det at når sola skinner så er det så veldig mye energi som skal brukes opp ute, og da blir det minimalt med strikkemotivasjon igjen å hente sånn i sene kveldstimer. Men, litt hjelper det jo på når man strikker i gueste solskinnsfargen!

DSC_0294

Genseren er tengt som ny barnehagegenser til Syver til høsten. Tynn og god i drops alpakka blir den super å ha under dress og regntøy når det ikke er frys i jæl – kaldt ute. Genseren er strikket etter mål fra denne genseren, men er hovedsakdlig designet ut i fra eget hode. Ermene og bærestykket er i riller, for å prøve noe helt nytt. Til sammen veier herligheten 187 gram. Med knapper. Og den er i str ca 3-4 år. Pluss.

DSC_0290

 

DSC_0287

Traktorknappene er kjøpt på etsy for et par år siden. De har ligget på lager og ventet på det riktige prosjektet. Og endelig dukket det opp! Litt spent på hvordan de holder seg i bruk (de ser ut til å være laget av tre med noe slags folie på), men de kan i alle fall bidra til at vår lille traktorgutt blir en smule mer interessert i å ha på seg strikkegenser…

DSC_0298

(Ooooops…syns du det ser ut til å være en liten fargeforskjell øverst på bærestykket? Jepp, du ser rett. Jeg må nok ha handlet inn garn i to forskjellige omganger når jeg har tenkt meg om. Slik blir det når man storhandler på salg, uten å ha noe mål og mening, og så lar garnet ligge noen år før man bruker det….Lover, i årets runde av dropssalg, som akkurat er avsluttet, har jeg ikke kjøpt et eneste nøste!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil kommentere!