torsdag 19. juni 2014

Fra galskap til begynnende kontroll

2014-06-04 20.17.45

Slik så det ut hos meg en onsdag kveld for to uker siden. Galskap. To flinke karer har akkurat revet ned et bad, samt tømt et hus, etter å ha fått beskjed om at graver og snekker kommer på besøk dagen etter.

2014-06-08 13.31.08

Inne var det ikke mye likere, da man dagen etterpå begynte å fjerne de sørgelige restene av hva som kan kalles et gang- og stuegulv, og gravde seg ned så man fikk et någenlunde jevnt underlag. Igjen: kaos. Men imponerende innsats av mann og svigerfar.

Som sagt, dette var får sånn ca 2 uker siden. Og siden den gang så har det faktisk blitt mer eller mindre orden på kaoset! Snekkere, rørleggere og gravere har alle vært kjempeflinke og ordnet alt uten at vi har behøvd å løfe en finger (bortsett fra litt rydding, samt planering av gang og stue da.), og det er utrlig godt hvordan ting går på skinner og fagfolk kan jobben sin, (og Mannen er god til å følge ordre når det blir gitt), og jeg bare kan sitte på kanten og planlegge og bestemme rørplasseringer og kjøkkenløsninger og dørutforminger og sånne morsomme ting.

2014-06-18 18.08.18

Joda, det er fremdeles LAAAANGT igjen. Men det er ryddig og jevnt, og man ser fremgang fra dag til dag. Og man har (etter hva jeg vet i alle fall) ikke støtt på de store problemene så langt. På bildene ser dere vaskerom og inngangsparti lengst hit, og kjøkken ut mot bygda. I andre etg blir det bad over vaskerom og inngang, og soverom over kjøkkenet. Og etter hva jeg kan skjønne er man nå klare med alt som heter grunnarbeid, rør er lagt og grunnmur er støpt, og man er klare til å støpe gulv ganske snart. Og DA kan bygginga endelig begynne slik at huset tar form.

Og når man tenker på kaoset som var for bare to uker siden, så har det jo egentlig gått ganske fort, har det ikke?

2014-06-18 18.08.27

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil kommentere!