mandag 28. april 2014

Ja, jeg lever!

Vips hadde en måned svevd forbi utenfor gitt! En måned hvor vi har rukket å flytte oss over til midlertidig hybel i baksida, mannen har pussa ned tømmerstokkene i stua, vi har erfart hvor nydelige avstressende og sosialt det er å leve uten internett og tv (og hvor avhengig man blir så fort man får nettet tilbake!), sola har smelta nesten all snøen på begge sider av bygda, vi har fått nye venner, lært oss å stelle fjøs alle mann, og vært en kjempelykkelig familie stort sett døgnet rundt. Til tross for at vi alle deler et soverom, og har kjøkken på 2 kvadrat.

DSC_0067

DSC_0090

Påskeferie har det jammen også vært, og vi har lekt oss ute store og små i flere dager til ende. Faktisk har det nesten ikke vært dårlig vær en eneste dag den siste måneden, og det syns nå etter hvert både på ansiktsfarge og skrubbsårklær og kleskurv.

DSC_0129

Men, som sagt, nå er nettet tilbake, og blogglysten stor. Strikkehaugen har vokst (med stor mage er det finflott å sitte i solveggen og koestrikke og se på livet som skjer rundt en), huset har begynt å endres og masse nye erfaringer skal dokumenteres.

DSC_0169

God vårsommer til alle som fremdels holder ut med å vente på blogginnlegg fra meg!

1 kommentar:

  1. Så fine bilder ! Lykke til videre med pussing og snekring.

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil kommentere!