lørdag 5. oktober 2013

Bestefargenser

Det var jo virkelig på tide at Syvers fikk seg en ny genser. Kremt. Han har jo nesten ingen fra før. Dobbeltkremt. I alle fall, noen gensere MÅ jo bare strikkes om man skal kunne kalle seg en ordentlig strikker. Og bestefargenser fra Nøstebarn er en av dem, syns jeg.

DSC_0739DSC_0740DSC_0741

For første gang har jeg prøvd meg på garn som alle andre bruker, nemlig Shetland Soft fra Malsen og Mor. For et FANTASTISK garn! Det lukter sau og kjennes ut som sau, og når man vasker det blir det mykere enn mykest. Supertynt og likevel supervarmt, og det går overraskende fort å strikke med det. Og så nydelige farger det her! Har fått helt dilla på denne typen finull nå, og et LASS er bestilt fra diverse leverandører. Gleder meg til å vise frem innkjøpet (selv om det muligens er litt flaut å innrømme avhengigheten av nettbasert garnshopping).

Knappene er fre oldemors knappeeske. Fargene på genseren er som alltid litt vanskelige å gjengi, men er ganske riktig på det nederste bildet her. Genseren er strikket på pinne 2,5 og 3, og den er helt perfekt passe tjukkt til innendørsbruk i iskalde hus til vinteren. Eller under dressen nå som det er sånn halv-hustrig ute.

DSC_0743

1 kommentar:

  1. Superfin genser !! Heldige lille Iversen som har så flink strikkemamma :)

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil kommentere!