søndag 25. august 2013

Glemsk ElskHat-jakke

Plutselig er det barnehagestart, og plutselig kommer man på at man ikke har noe klart hjemmestrikket til høstens garderobe. Plutselig glemmer man at man hater å strikke med dobbel alpakka, og enda mer å strikke glatt frem og tilbake. I samme slengen glemmer man også at man alltid strikker løsere enn man burde. Og man glemmer dropper selvfølgelig prøvelapp. Da sitter man plutselig der med en jakke i dobbel drops alpakka, som man ikke får brukt før til neste år, og som man ikke liker strukturen på. Og som var ganske så gørkjedelig å strikke. Men pytt. Jeg ELSKER nemlig fargen!

DSC_0600

Gråblåich, lett og god. Om enn litt pussig i passformen. Men hvem vet, kanskje er det ei god kastepåseg-jakke? Knapper er ikke klart. Bestilte nydelige traktorknapper fra Etsy, meeen så glemte man at det skulle være 7 knapper og ikke bare 5 (som man bestilt). Da får man spare dem til siden!

DSC_0603

Nerdefakta

Garn: (som sagt) dobbel drops alpakka. Oppskrift: Denne fra drops, fulgt til punkt og prikke. (Man glemte forøvrig også at man har strikke buksa til dette settet for noen år siden. Og absolutt IKKE liker den. Menmen.)

DSC_0604

(Flaks at man glemte å olje terassen i år da. Perfekt som fotobakgrunn.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil kommentere!