fredag 1. mars 2013

Skravlesjuk

Da er pausen over. Man har fått utstyr til å overføre bilder mellom cam og padde, og er full av pågangsmot. Dessuten har man så alt for mye man skulle fått sagt til verden. Man elsker jo å prate. Dette har gitt merkelig utslag i det siste, og å blogge er nok en av de mer positive veiene man kan få ut det man har på hjertet på.

Når man elsker å prate så kan man av og til gjøre dumme ting. Av og til kan man si så alt for mye på en gang, og av og til kan man si noe man ikke burde ha sagt. Blogging er da kjekt og greit for den som har behov for å redigere seg selv. Og den som har behov for å lagre det man har sagt i tilfelle etterspørsel. Derfor igjen:pausen er over!

Her i heimen nyter vi ferien, i strålende ferievær. Poden har plutselig sluttet å være Liten og Lur, og i stedet blitt Stor og Sur. I alle fall stor (og ja faktisk også medfølgende mere sur). Da er det godt å kunne rase fra seg ute. Nydelig vårvær er perfekt til dette. Gleder oss max til vårlige tendenser fremover, men håper også væren holder en stund til.
Hva gjør DU i vinterferien?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil kommentere!