onsdag 4. april 2012

Barnerom

Har vel faktisk ikke vist dere bilder fra rommet til Syver. I alle fall ikke siden lenge før han ble født. Nå har han vært stor gutt, og sovet på eget rom i over en måned.

DSC_0788

Rommet er stort, så det er litt vanskelig å innrede. Dessuten vil jeg ikke overfylle det i første omgang, men ha plass til vakre barneskatter man kommer over senere. Sansynligvis må man tenke ut noe kreativt til lekeoppbevaring også.

DSC_0791

Spørsmål: Esken på benken er egentlig esken som barneserviset hans har vært i. Det er en solid og god boks, i akkurat passe størrelse til å oppbevare de gamle treklossene. Men skal jeg kle den med tapet/papir, eller la den være som den er?

DSC_0792

Den kjempefine girlanderen har jeg kjøpt på Blindheimsvik Landhandel på Norsk Vegmuseum. Anbefaler alle å ta seg en tur dit, både for å se på landhandelen og få seg en kosedag for hele familien. Har et par andre skatter derifra også, og noen av dem skal du få se i morgen.DSC_0794

Stellekroken har jeg vist frem tidligere, men da så det jo litt anderledes ut her. Dessverre er ikke selve bordet brukt så mye til Syver-stell, men det er kjempekjekt som oppbevaring av bleier og annet styr. I skapet ligger dåpssmykkene, og sølvskjeene han skal spare til han blir eldre.DSC_0797

I vinduet henger den standhaftige tinnsoldaten og vokter lillegullet. Papirklippet kommer fra Danmark, og er en gave fra Grandtante.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil kommentere!