onsdag 29. februar 2012

Vinterferie

Nå har vi vært noen dager på hytta, i strålende solsking og null skiføre. Og med en guttetass som har lært seg å leke i snøen. Hysterisk morsomt.

DSC_0471

Usedvanlig varmt vært har ført til at snøen rett og slett ikke bærer noe som helst. Skikkelig teit, med tanke på at jeg kjøpte nye fjellski rett før vi reiste oppover. Og fordi pulken kom i hus for ei ukes tid siden. Men vi fikk vært ute litt for det. Med 5 grader i skyggen, mangemange fler i sola, og ikke en sky i sikte, så har man ingen ting å klage over.DSC_0490

Plutselig har man oppdaget at Syver langt i fra er noen baby lengre. Det har skjedd på et vips, i løpet av den siste uka. Javel, så har han vært litt tidlig ute med en del, men det er først NÅ at han har gått over til å være en skikkelig gutt. Med stor G. Holdning, kroppsfasongen og proporsjonene har blitt anderledes. Viljen har blitt sterkere og mer målrettet. Kommunikasjonen har nådd nye høyder. Nå ser han på ting, og kommer med lyder og utropp som tydelig prøver å formidle noe. Og går. Går og går og går. Ikke aleine, men med mamma eller pappa sin finger trygt i hånda. Det er vist det eneste som er skikkelig gøy om dagen. I alle fall innendørs. Målrettet krabber han bort til han finner en finger, og så reiser han seg opp og drar oss med rundt på oppdagelsesferd. Morsomt. Men sliten i ryggen, det blir man!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil kommentere!