onsdag 16. november 2011

Mitt nye brød!

Testet ut en ny brødoppskrift fra boka Ekte Mat av Andreas Viestad. Og gjett om det ble brød!

DSC_0313

Jeg baker ett stort brød i Römertopfen min, og det ble SVÆRT! Men dessverre ikke helt godt nok stekt…for det hadde man ikke tid til å vente på. Etter lavkarbo og brødløs i et par måneder, hadde man SÅ lyst på hjemmebakt brød, at det nesten tok overhånd. Og da sier man jo: Bedre med ett halvstekt brød i hånda, enn en tørr bolle i ovnen… (uff da, hørtes IKKE bra ut!)

DSC_0312

Uansett! Boka er virkelig til å anbefale! Her står ALT om ekte mat fra bunnen av. Og den blir ekstra kjekk å ha fremover, for i morgen skal man nemlig være med og slakte en sau. og går det bra, så kan man gjøre det flere ganger. Og da kan man få mye spennende å kokkelere, for en hel sau, DET har man ALDRI hatt i fryseren!

(Trykk på bilde for omtale) 

2 kommentarer:

  1. HAHAHA, hvilket sitat! "Bedre med ett halvstekt brød i hånda, enn en tørr bolle i ovnen" ;D

    SvarSlett
  2. DETTE så jo veldig godt ut! Kanskje denne boka er noe man kan ønske seg til jul...

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil kommentere!