tirsdag 22. november 2011

Skattene bare strømmer på!

Er nesten overveldet om dagen. Etter lang tids skattetørke, har det nå kommet nesten mer enn jeg kan takle den siste tiden. I dag var det Olavas sybord, som tok turen hit.

DSC_0322   

Ved første øyekast tenkte man “hm, det blir nok kjempefin med et strøk maling!”. Etter et par minutter dristet man seg til å tenke “kanskje jeg bare skal ta og tapetsere bordplata?”. Men etter man har fått det i hus, da tenker man “Jøss, dette bordet er jo rett og slett utrolig sjarmerende sånn som det er. Kanskje man bare skal legge på en hekleduk?

DSC_0325

Hva tenker dere?

DSC_0326

En skatt er det i alle fall uansett. Og ikke bare utvendig. Den lille skuffa var full av tråd og nåler av alle slag. Den store skuffe innehold et titalls glidelåser, masser av ulike bånd, 20 m buksestrikk, industrihesper med tråd, 13 heklenåler, en boks sikkerhetsnåler, ei stor maskesikkerhetsnål og tidenes mest fantastiske tekstilsaks!

DSC_0327

Tusen takk snille mennesker som tenker på meg:)

3 kommentarer:

 1. Å HIMMEL så heldig du er da♥

  Superkos at du er med i gavedrysset mitt!!! Det er lesere som DEG som gjør det moro å blogge.

  SvarSlett
 2. PS: Husk å linke til gavedrysset i bloggen din ;)

  SvarSlett
 3. Så heldig du er som får tak på så mange skatter =D

  Bruker ikke noe lim, tar kun av alle de andre laga med papir på servietten, og bruker så en en skje som er dyppet i varmt vann (husk å tørk av den) og smører over. Da smelter den tynne servietten i lysa =)

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil kommentere!