torsdag 6. oktober 2011

Pose til en sprellemann

Opp og ned og rundt om kring, slik er det syver sover. Ca hver time, så våkner man av at lillemann dunker hodet bokstavelig talt i veggen. Deretter er man personlig smokkeinnsetter i ca tjue minutter, før man kanskje får sove en liten time til. Kjempekjekt at han liker å bevege seg, men det får da være måte på bevegelighet natterstid! Så nu har man klippet og limt litt (sånn nesten) og førsøkt seg på en liten prototype babypose. DSC_0003

Ett stk pledd fra Ikea, saks, litt tråd, strikk og et par trykknapper. Og ei gammal sparkebukse som mal, og så er man i gang. Men, man har et lite stykke igjen…er noe som ikke er helt som det skal under armene, og så passformen skulle man gjerne hatt litt tips til. Nå har man bare sydd en strikk på innsiden, for å stramme opp rundt den lille kroppen.

Må rett og slett prøve om det har noe for seg noen netter, og så får man videreutvikle posen en smule. Tror nok det kan være greit å sy i to lag, med bomull utenpå, så den blir litt glattere. Vil samtidig ikke ha den for tjukk, for man trenger også dyne her i huset. Er det noen som har sydd noe lignende, eller som kjenner til en oppskrift tro? det hadde vært veldig fint med noen tips!

 DSC_0007

Ser du forresten greengatesamlingen min bak der? Hehe, begynner å bli noen kopper nå, for å si det slik. Det har vært en liten utvikling i koppesamlingen siden de ble fotografert for første gang…for ikke å si i en del andre ting også..

DSC_0004

Hm…glemte jo selvfølgelig å legge Syver i posen i natt. Så da er det bare å glede seg til å våke sånn ca 8-10 ganger i løpet av natta da!

Sov godt:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil kommentere!