torsdag 29. september 2011

Smokkenorer

Før barselgruppe i dag fikk jeg plutselig (takket være en liten pode som ikke vil sove på natta, men syns det er helt greit å dra seg utover morgensida…) tid til å sy litt flere smokkesnorer.

DSC_0630

Skikkelig gøy er det! Har oppdaget en hel VERDEN av smokkesnorting der ute i ebay-universet. Så bånd og klemmer av mange slag er på vei i posten. Men man får jo ikke bare akkurat de centimeterene man trenger til sin egen pode, så derfor har jeg nå også smokkesnorer til salgs. Ser du noen du liker? Like kan bli dine for den nette sum av 25 kr pr stk, pluss eventuell porto om jeg ikke treffer deg/ kjører forbi postkassa di/ osv med gjevne mellomrom. Send en mail eller melding eller legg igjen en komentar under innlegget i så fall!

DSC_0632

Klypene passer til de fleste smokker, i alle fall både prøvd mam og avent sine, med og uten ringer. Gummiringene her er mer elastiske enn gummiringene på mamklypene du får kjøpt i butikken, så derfor passer de bedre utenpå smokker med ringer,enn de gjør, slik som for eksempel avent sine.

DSC_0633

Har sydd et par med dinosaurer på også. Bare nok igjen til å lag èn til, så løøøøp og kjøp ;)

DSC_0634 DSC_0635

2 kommentarer:

  1. Så flotte smokkholdere :)
    Hvor har du kjøpt de ringene hen? Jeg har lett over alt, men finner de ingensteder :(

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil kommentere!