lørdag 9. juli 2011

Rask og enkel sommermiddag

Fjorårets slager, med litt nye vrier.

Sett på en kjel med nypoteter. Mens de koker, rusler du ut i kjøkkenhagen og plukker inn spinat og reddik, samt hva du ellers måtte ha for hånden. I dag ble det gressløk, persille og litt forskjellige urter. Men går også fint med sukkererter eller salat, for eksempel. Ellers Squash.

DSC_0569   

Vask og rens grønnsakene, og skjær/riv dem opp i biter. La potetene avkjøle litt, og skjær dem opp i terninger. Blant alt sammen sammen, og hell over litt olivenolje og litt balsamicoeddik, samt pepper og eventuelt litt tørkede urter.

DSC_0579

Smelt ganske mye smør, og ha i litt sitronpepper. Skjær laks i biter, og stek/friter dem i smøret.

DSC_0582

Legg laksen på salaten, hell evt smøret over som saus (om du ikke er på ekstremdiett).

DSC_0584

Laksen kan godt byttes ut med f.eks oppskjærte sommerkotteletter, eller spekeflesk, eller bacon, eller hva du nå har lyst på!

Bon Apetitt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil kommentere!