lørdag 18. juni 2011

Pusebabyene

DSC_0117
Mmm…det er deilig å varme seg på et reveskinn! Kattebabyene som ble født i begivenhetens døgn for en uke siden, har allerede fått opp øynene sine. Totalt ble det 5 små. 4 grå og 1 svart. Alle 100% uten hvite flekker.
DSC_0125 DSC_0128 DSC_0138
Den unike prikkfriheten gjør alle de grå særdelse bloggbare. Nå er kanskje ikke grå og oransje den beste bloggmatchen, men så ellers er det langt i mellom katter med så harmonisk utseende! Bare så det er sagt! Bare ta en titt på gamle bilder av mammapus Alva Augusta!  Den 100% svarte er også ganske spesiell, i egenskap av å være nettopp 100% svart. Hva slags annen katt har større rolle i tradisjonen? Svart katt over veien, trollkatt og heksepus. Alle slike roller spilles av spesielt svarte katter.
DSC_0143
Så er du glad i vintage interiør, eller har en bittebitte liten heks i magen, eller bare syns at pusene er helt utrolig søøøøte, så er det bare å gi lyd fra seg (ja, man markedsfører, og det kommer man til å fortsette med gjennom sommeren!)! Og før du vet ordet av det har en av disse babynøstene blitt DITT helt egne babynøste. Jeg har nemlig nok med den litt større babyen min. Som i dag faktisk er hele 3 uker. Tida flyr!
Klem fra Ida Elise

1 kommentar:

Så hyggelig at du vil kommentere!