torsdag 30. juni 2011

Dåpsinnbydelser

Syver har allerede rukket å være til stede i over en måned, og om bare 31 dager er det barnedåp. Så i dag har man gjort klar innbydelsene.

DSC_0250

Særdeles enkle, men det er sånn man liker det oppi her. (Og ikke er det verdens største utvalg av kortmakerutstyr i bygda heller, når man plutselig kommer på at man skulle ha sendt ut invitasjoner…)

DSC_0252

Ellers går livet som mamma overraskende fint. Bortsett fra at lillemann har bestemt seg for å bli en natterangler. Han skriker ikke, bare bråker så mye som et menneske på 4,5 kg og litt over halvmeteren kan klare uten stemme. Og med mammaører, som tydeligvis utvikler seg noe voldsomt i dagene etter fødselen, er det da heeeelt umulig å sove. Så når han bestemmer seg for å være i koma heeeele dagen, og så ligge i senga og skravle med seg selv i 10 timer hver natt, blir man jo litt sliten etter hvert. Da er det kjempegreit at man har verdens beste mann (med verdens beste sovehjerte…) som kan ta med seg nurket ned når man ved 5 tida holder på å miste alt som heter psyke og fornuft (samt følelse i høyre hånd, etter å ha dyttet smokken på plass ca 1000 ganger de siste timene), og hulker ut all sin desperate fortvilelse.

Men nå, nå er lillemannen verdens beste engel, så klart! <3

1 kommentar:

Så hyggelig at du vil kommentere!