mandag 11. april 2011

Måtte jo gjøre som alle andre…

…og hekle Baby Boots fra Mon Petit Violon (oppskrift kjøpt på Ravelry.com, som jeg også selvfølgelig bare har måtte blitt medlem av. 1000vis av gratis og nesten gratis strikke- og hekleoppskrifter!Veldig kjekt i innspurten av oppgaveinnleveringer…). Pinne 3,5, dobbelt babygarn fra Mor Aase (Blir nok noe litt finere garn neste gang…).

 DSC_0321

De var faktisk veldig enkle å hekle, disse to ble til på bussen, mellom tretten og Oppdal. Med masse skravlete musikanter rundt (må forresten lov til å gratulere Østra Gausdal Musikkforening med SØLV i 4. divisjon NM Janitsjar, og opprykk til 3.!). Det vanskeligste er nok å få de rette og ikke bølgete på tåa. Skoen til venstre kan nok bære pittelitt preg av å være noe skrukkete, men satser på det gjevner seg ut etter litt vask og pressing.

DSC_0317

Den andre ble i alle fall veldig grei. Nå står de og godgjør seg til Lilleprinsen skal ha de på seg på vei hjem fra sykehuset, forhåpentlig vis om en 5-6 uker. Og i mellomtiden LOVER jeg at det skal komme noe annet en hekleinnlegg her i fra om ikke så veldig lenge, kjære tålmodige sjeler der ute!

Klem fra Ida Elise

3 kommentarer:

  1. De var fine Ida! Håper alt er bra med deg! Klem

    SvarSlett
  2. Kjempeflotte!
    Er det kun one-size til mini-baby, eller er det til større små også?!?

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil kommentere!