lørdag 5. mars 2011

Mitt nye rom

DSC_0197

Lyst, lysere, lysest ( og litte granna gammelt og skjevt, pussig hvordan kommoden bikker utover, mens senga har fått en morsom “vrid”…), det er temaet her. ELSKER tømmerveggene, og sover fantastisk godt her! Liker at alt er så lyst og nøytralt (og prøver så godt det lar seg gjøre å overse at jeg har lyseblå sengesett mot alt det grønne. Blir nemlig en liten kræsj når man skal være opptatt av interiør SAMTIDIG som man skal være gammeldags og bruke det en har. Blått og grønt…auau, hadde jo passet mye bedre om det var knalloransje dyner med særpreg, i alle fall! Men mitt tradisjonelle sinn sier at jeg ikke bare kan kaste alle mine blå sengesett for å kjøpe grønne heller…)

DSC_0193

Her får du kanskje best inntrykk av hvordan veggfargen egentlig ser ut. Lyslys grønn, uten egentlig å være spesielt pastell heller. Litt vanskelig å forklare, men det er lov å komme å ta seg en kikk (nei, dørene løpes ikke akkurat ned her altså!)

DSC_0195 DSC_0196 

Dette bildet har du sett før når jeg har vist fra dette rommet, bare ELSKER ELSKER det! Og Lars Erik mener ca det stikk motsatte…men det får være hans sak! Har jo satt våre initialer på nattbokrdet hans. Litt håpløst at våre to forbokstaver skal være de to forbokstavene som danner ord, uansett hvordan vi setter dem. IL og LI, jada, alle som ser dem leser ordet med en gang, uten å tenke på annet enn “hm, hvorfor har de skrevet li på nattbordet?”. Menmen, den lasten må man egentlig få lov til å leve med!

DSC_0198 

Ikke rart det blir lyst på soverommet, når dette er utsikten gjennom vinduet. Bare legg merke til været! Og til veien nedenfor huest, som er heeeelt bar. sagt det før, men skryter gjerne av det igjen: Flekken vår, er den første flekken til å bli bar i HELE gausdal, sånn ca. Akkruat foran oss er veien bar i ca 300 m, resten av øverbygdsvegens gruslagte deler er helt eller delvis islagte enda. Hageplatingen har fått en snøfri halvmeter, og nedenfor huset kan man stå med bare tær på gressmarken, i alle fall dersom man legger godviljen til. Finnes absolutt ingen ting annet enn skyer som kan skygge for sola her hos oss, heeeeele dagen lang:) Og det er vel den aller beste egenskapet for min vår lille flekk på jord, om vi ser alle sammen i sammenheng:)

1 kommentar:

  1. Du kan jo ta med Elise og Erik også. Da blir det LEIE =D

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil kommentere!