mandag 13. september 2010

Høst står for høsting,

og nå har vi vært og høstet i hagene til min svigerfamilie.

DSC_0094

Saftige tomater, plommer og knutekål. Og ikke minst: epler i alle former og fasonger. Fra flotte glassepler til bitre høstepler. Og disse ble i kuttet og lagt i vann og sitronsyre, for å forhåpentlig vis bli til deilig drikkeklar eplesaft om en ukes tid. Litt egen eksperimentering med oppskrifta, men satser på at det går vi! Trenger vel ingen konserveringsmidler når det skal fryses vel?

DSC_0095

Nedfallsfrukt gikk til høns og ender, og det ble overraskende godt mottatt! (Sammen med havregrauten fra SFO hadde de rene festmåltidet i kveld. Snakk og heldige høns:))Og da er det fint for dem, at det ble en hel HAUG med eplekjerner og avskjær til overs til dem også. De kan glede seg til frokosten, med andre ord!

DSC_0098

Har du prøvd å lage eplesaft uten koking før?

Ha en fortsatt flott høstdag:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil kommentere!