tirsdag 31. august 2010

Alva Augusta

Liten, grå, og enda vakrere enn alle de andre til sammen!

DSC_0375 

DSC_0345 

Det er den nye lillepusen vår det! Egentlig skulle man ikke ha noe ny katt nå, men da jeg kom over denne frøkna her kunne jeg umulig si nei. Hjemløs var hun, men snille mennesker hadde heldigvis latt henne og mammaen hennes bo i garasjen enn så lenge. Derfor er hun litt villere enn vanlig, og litt mindre kosete. Men desto større mengder med personlighet! Og hun kommer seg usedvanlig fort! Nå sover hun i senga, og maler bare vi kommer borti henne. Og er nyssgjerrig som få. For eksempel er det VELDIG spennende med fingrene som klamprer på tastaturet nå…

DSC_0370

Alva Augusta er nok kanskje den perfekte katt! Hun til og med matcher interiøret (og slik er jo en stor pluss, når man blogger…). Litt er det igjen, før hun kan omgås hundene og slik, men det skal nok gå det også!

I morgen skriver vi første høstdagen, og da er det godt å kunne ta med seg pus og strikketøy, og krabbe inn under pleddet sammen med Lars Erik stakkar, som er syk om dagen. (Litt kaotisk å sove, med et stk hostende mann, og et stk hyper kattepus, men man er jo glad i dem begge:) )

DSC_0343   Velkommen i familien!

3 kommentarer:

Så hyggelig at du vil kommentere!