fredag 7. mai 2010

Mai-kjolen

 DSC_2063

En bomullskjole denne gangen. En smule vanskeligere, men slettes ikke uoverkommelig! Veldig glad i denne modellen, kan brukes til hva som helst nesten! Sys inn og ut, kort eller lang. Og pynte som man ønsker.

DSC_2065 DSC_2066

Denne gangen med blånder og broderier. (Ja, det skal kanskje være en t i krans, slik at det blir krants på nynorsk, men man er ikke heeeelt klar i toppen når man broderer kvart på 7 om morgenen…)

 DSC_2071

Matcher i alle fall soverommet ganske bra!

DSC_2060

Tada! Litt optimistisk prøvde jeg på at aktionbilde. Men det får liksom ikke helt frem hvor godt kjolen passer. Men det er faktisk nesten det beste med å sy selv: alt passer nesten helt perfekt når du er ferdig! Bare å sy litt her og der til den passer. Kjempegreit! (Jaja, mulig jeg har hatt flaks på de to kjolene jeg har sydd da…)

Nå skal man nyte en kveld på sofaen, med koldskål og armkrok. Tror man, Lurer du på hva koldskål er? Pisk eggedosis, og vend inn surmjølk til passe surt for ganen din. (skal være ganske surt). La det stå og kjølne seg ned en god stund. Knus kavring på tallerkenen, og hell over. Kjempegodt! Kan også drikkes som en forfriskende sommerdrink. Men da bør det være ekstra mye surmelk. Lover, det smaker ikke surmelk! Men derimot NAM!

God fredagskveld godtfolk:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil kommentere!