lørdag 22. mai 2010

Lykken er…

…årets første kopp med te av ferske urter.

DSC_2182

En topp med mynte, og et sitronmelisseblad. Og lars Eriks bjørkesyrup. Oppfrikende tilbehør til kjedelig norsklesing. Kurrere hodevondt, sår hals og dårlig vilje.

Nå er det pinse, og det ser ut til at den blir like fin i år som i fjor. Om vi ser bort i fra all lesinga som bare må prioriteres…

God pinse:=)

2 kommentarer:

  1. Deilig! :)

    Bjørkesirup sier du, hvordan lager man det?

    SvarSlett
  2. Tapper bjørkesaft fra trærne, og koker det til det bare er en liten brøkdel igjen. (1/10del eller noe,jo mindre jo stivere, så må ha en del) Så rører man inn passe mye sukker. Blir ikke helt stivt, men smaker som honning med en touch av bjørk;)

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil kommentere!