søndag 11. april 2010

Miraklenes tid…

…det er nå. Tid for de virkelig store undrene. Ikke slike små ting, som at det blir lys i lyspæren, at vi kan snakke med folk på andre siden av kloden og at mennesket kan fly. Men de virkelig store greiene. DSC_1733

Se på denne syrinen. Nei, den er ikke årets mirakel, selv om den jo forsåvidt er det den også. Men om vi kryper litt nærmere, og kikker mellom bladene nede ved bakken. Da finner vi denne:

DSC_1737

I fjor fant jeg noen gamle påskeliljer som noen hadde kastet, og jeg gravde dem like så godt ned her, under den gamle syrinen. Og jammen kommer de tilbake! Over alt dukker det nå opp slike små under man kan glede seg over.

  DSC_1740

Se på denne rota jeg fikk av bestemor da hun gjorde om hagen i fjor sommer. Tror det er løyntnantshjerter. Ikke så mye å se på der den står. Men kryper du nærme nok, kan du også her se mirakler:DSC_1750

Se, så vakker i sine lilla farger! Våren er en fantastisk tid! Det er et EVENTYR å stå opp hver morgen, og se hvordan verden forandrer seg hver dag.

 DSC_1753

Årets første utetørk av klesvask er kanskje ikke så estetisk å se på, men er virkelig en glede det også. Endeli slipper man å vente i dagesvis på at klesvasken skal tørke! Er ikke så mange timene siden jeg hengte den ut og nå er den tørr allerede!

 DSC_1738

Åsa er også sjeleglad for at vinteren er over. Kjempe solslikker godjenta mi, nå har hun frosset i 5-6 måneder. Da er det godt å kjenne sola tine marg og bein!

Så foresten et par mirakler lenger borti vegen her, skal snart ut og fotografere dem også:)

Klem fra Ida Elise

1 kommentar:

  1. Å så mange fine bilder! Nå fikk jeg hjemlengsel! det er faktisk vår her og, men på en helt annen måte. Snart kommer sola og tar livet av nesten alt som ikke vannes helt ufornuftig mye... Men spennende med grønn ørken så lenge det varte :)

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil kommentere!