fredag 27. november 2009

Slakting

Vel, kanskje ikke helt. Har nok ikke slaktet selv i år. Men delt opp en halv gris har vi gjort, så nå har vi mat utover vinteren!

DSC_0622

Masse deilige godbiter: Skinker, ribbe, stekeflesk, svinekam, kokekjøtt og masse mer!

DSC_0619 

Fryseren er snart full, av gris, tiur, due, høns, og ikke minst forskjellige bær. Så da kan vinteren bare komme!

DSC_0623

I kveld begynner arbeidet med å kokekraft og male opp småkjøtt. Gleder seg:)

Men først skal man vaksinere seg… og alle som kjenner meg vet at man GRUER seg!

Håper dere ikke gruer dere til noe i dag…

Hilsen Ida

3 kommentarer:

  1. Imponert !! Når jeg var på din alder visste jeg ikke at det gikk an å dele en gris i to engang. Farse fantes på butikken og i mammas fryser ;-)

    SvarSlett
  2. hehe, er man gammeldags så er man gammeldags:)

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil kommentere!