fredag 14. august 2009

Morgenstund har gull i munn!

Planen for resten av året er å stå opp før 7…hver dag! Brrr…så kaldt det er så tidlig på morgenen! Her var det bare 6 grader halv 8, nå har det steget til 8 grader, men det minner stadig om at kaldere tider er i annmarsj! Da er det godt for tidenes mest bortskjemte jegner å krølle seg sammen på sofaen:)

IMG_2257 IMG_2256

Og jeg som liksom skulle være streng: ingen hunder i nysofaen! Men i natt har de til og med sovet i senga:) Vi har ikke bare lata oss på morgenkvisten da, sauene, grisene og hønene har fått stellet sitt, og vi har lagt på nytt halmlag i utegården til hønene, Skrekkelig klinete der etter alt regnet vi har fått i det siste!

Hadde en litt trist opplevelse i gård, da Lambi, det lille lammet som blir nevnt i forige innlegg, dessverre døde. Hun kjempet tappert, men ble ikke bedre, selv om hun fikk både penicilin, havregrøt og ferskt gress. Men sånn er nå livet på gråden en gang, og man får heller glede seg over det som går bra. Slik som f.eks at Lilly nå hopper glad og fornøyd ute på jordet sammen med de andre sauene:)

2 kommentarer:

  1. Så fine hunder du har Ida! Vi må gå en tur en dag :o)

    SvarSlett
  2. Målet mitt er å få sove til 08 og helst litt til hver dag resten av året...hihi!

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil kommentere!